vrijdag 30 december 2016

the moment ...

Een prachtfoto ...


Het is zeer intrigerend hoe gefocust zij is op het gelaat en het lichaam van haar Meester ... wachtend op bepaalde woorden, een zekere blik of beweging. Een commando dat haar kan doen overgaan tot een zekere actie.

Zolang Hij geen commando geeft .. zal ze gefocust blijven zitten op die koude harde grond. Haar ogen op Hem gericht.

Het werkt zelfs meditatief ... want wat er ook in haar omgeving gebeurt ... ze zal die focus niet verliezen. Het is alsof ze opgezogen wordt in Zijn bewust-zijn ... in Zijn wezen.




Hij zou het ook niet apprecieren mocht ze die focus verliezen ... Hij eist haar aandacht op.
ze is van Hem .. Zijn eigendom .. Hij beheerst haar mind en body. En wanneer dat zou betekenen dat ze zo nog een kwartier geruisloos zou moeten blijven wachten ... dan zal het zo zijn.

De interactie tussen twee personen kan zeer boeiend en prachtig zijn .... de slavin verwacht iets van de Meester ... de Meester verwacht iets van de slavin. En zonder er echt bij stil te staan ... geven ze elkaar het mooiste wat er is ... de inlossing van een basisbehoefte. Een behoefte die gebed is in de basis van hun bestaan.


Dryade

dinsdag 27 december 2016

Maandstonden - menstruatie

Eén van de dingen die Me enorm boeien is de psyche van de mens. Vandaar ook dat Ik Me zo heerlijk voel wanneer Ik ervaringen of gevoelens kan lezen van iemand die zich binnen dezelfde wereld bevindt als Ik.
Wat drijft ze .. wat doet ze .. waarom. Ik kan er uuren mee bezig zijn om iemand te doorgronden.

Misschien is dat ook de drijfveer en het boeiende aan iemand onervaren te trainen? Het doorgronden van de basisgedachtes ... het een invulling geven .. inspelen op behoeftes en verlangens. Héérlijk.







Een ander mooi aspect om verder uit te zoeken is het volgende : in welke mate spelen hormonen mee binnen het hele gebeuren.
Het is Me namelijk al meermaals opgevallen dat de pijngrens danig "in de war is" ... wanneer een onderdanige ongesteld is. Die pijngrens blijkt veel lager te liggen dan gebruikelijk. Ik vraag Me dan steeds af of er een verband is tussen de twee.

Ik wil er alles van weten. Tijd om over te gaan tot het opzetten van wat experimenten zodat Ik er verstandiger en wijzer uit kom.
Domineren is ook .. het leren omgaan met dat wat je voor je hebt .. met wie je in handen hebt.
En hoe meer Je over haar weet ... hoe meer je haar te bieden hebt. En Ik wil alles geven wat Ik heb .. and beyond.


Dryade

zondag 25 december 2016

Christmas




Ik wens iedereen een mooie kerst 
met lieve mensen om je heen.
Mensen die van je houden om wie je bent,
en in wie je misschien een stukje van jezelf herkent.
Laat merken dat je om die mensen geeft,
dat je samen met hen iets moois beleeft.
Geniet van de warmte die dit alles brengen kan,
en maak er een gezellig en fijn
kerstfeest van!

Dryade

zondag 18 december 2016

Monsters

Jaaaaren geleden heb Ik onder Mijn bed gekeken. En het klopt .. er zaten geen monsters. En toch was Ik ervan overtuigd dat ze ergens zouden zitten.

Het heeft Me jaaaaren gekost om ze te vinden. Ze huizen in Mijn hoofd !

Hoe ouder Ik werd - hoe duidelijker ze zich manifesteerden en hoe beter Ik ze kon inschatten en plaatsen.

Ze kunnen soms zo vreselijk huishouden in de kern van Mijn hoofd ... maar hun aanwezigheid verklaart zeer veel van de zaken die in Me omgaan ... en dat op zich zorgt ook voor een zekere rust.

Ik weet ondertussen hoe Ik hen tevreden moet stellen ... hoe Ik hun behoeftes moet bevredigen. En dat is door het aanschouwen van de pijn die Ik anderen toebreng en de dankbaarheid die Ik daarvoor in return krijg.



Dryade

dinsdag 6 december 2016

virtual ...

Kerst komt er snel weer aan ... de tijd van het jaar waarin warmte wordt verspreid. Liefde ... en daar wil Ik dit jaar graag aan meedoen via Mijn blog.

Ik stuur Mijn knuffels naar alle uithoeken van het land. Zelfs Nederland sla Ik niet over. Ik ga over de grenzen heen in de hoop vele mensen te bereiken.


Lieve vrienden ... Ik ben jullie niet vergeten. Niet dit jaar. Geniet ervan ...



Dryade

PS. Ik krijg graag wat liefde en warmte terug.