dinsdag 29 november 2016

masturbate ..


Het is nog steeds één van de mooiste dingen om naar te kijken ... een vrouw die vol overgave en ongeremd aan de slag kan gaan met zichzelf.

Maar, véél vrouwen zijn té geremd om dit te doen .. té geremd om aan de slag te gaan terwijl er Iemand toekijkt .. ook al is het hun eigen Partner / Meester / Minnaar.

ze zullen het wel doen omdat Hij het hen had opgelegd .. maar of ze dan ook  werkelijk dat explosieve orgasme zullen kennen is nog maar de vraag.

Veel hangt af van hoe het meisje zich voelt - hoe goed ze in haar eigen vel zit.
Faalangst ... eigenwaarde ... schaamte ... het idee over haar lichaam ...  noem maar op .. zaken die alles kunnen blokkeren.

Is het dan niet de taak van de Meester om hard te werken aan die eigenwaarde? Want geef toe ... die zaken die blokkerend werken ... zijn van psychologische aard en zitten tussen die twee mooie oortjes. Ze ontspruiten vaak vanuit een gebrek aan aandacht .. of worden gevoed vanuit de manier waarop Je naar haar kijkt .. hoe Je tegen haar praat .. hoe Je haar behandelt .. hoe Je omgaat met die blokkages.

Werk eraan ! Leer haar goed kennen .. lees haar .. maar laat het nooit zomaar zijn gang gaan. Het groeit en groeit naar een onhandelbaar niveau.

En dan heb je nog de vrouwen "buiten categorie" ... daar kan je blijven aan werken zonder resultaat. Eens het in hun hoofd zit .. krijg je het er nooit meer uit. Jaren kan Je hen trachten te overtuigen van hun ongelijk. Maar indien ze té lang ondergedompeld geweest zijn in een foute omgeving ... of het werd hen met de paplepel ingegeven dat ze niet goed genoeg zijn ... voor niets en niemand .. dan is het een verloren zaak. But ... keep on trying .. geef ze alle liefde die Je hebt en aanvaard het.



Dryade

zondag 20 november 2016

bezinningsmoment

Wanneer Ik je op een overwacht moment .. zomaar uit de zetel pluk ... zie Ik in je ogen dat je (nog) niet klaar bent voor een harde sessie. "Nu?" .. "ja, nu meisje".

Ik besef héél goed dat het niet altijd voor de hand liggend is om koudweg geconfronteerd te worden met een harde pijn-sessie en dat je je mentaal ook wat moet kunnen voorbereiden. Het zal je dieper brengen in deze sessie. Dieper in jezelf. je zal beter je grenzen weer kunnen bereiken en misschien wel verleggen.

Terwijl Ik al Mijn materiaal bij elkaar zoek en het klaarleg .. maak Ik je ter voorbereiding reeds vast in de kamer ... direkt naast de kamer waar alles zal plaats vinden. je krijgt wat tijd en de mogelijkheid om even tot jezelf te komen en de onderdanige in jezelf terug te vinden.
je hoort wat gerommel op de achtergrond ... het gerommel van een over en weer lopend Meester. Soms zie je zelfs Zijn schaduw op de muur. En .. hoe langer je er ligt .. hoe dieper je wegzakt in jezelf .. en hoe meer ontvankelijk je zal zijn voor het ontvangen van datgene Ik je zal geven. PIJN.

Be prepared to receive ...



Dryade

zondag 13 november 2016

Uren ...



Veel meer woorden hoef Ik er niet bij te schrijven.
Het beschrijft perfect wat Ik voel en bedoel.

Dit is zooooo heerlijk ...
en niet enkel voor haar !

Schermerlicht - de stilte - en vooral
elkaars aanwezigheid.

Dryade

zondag 6 november 2016

pijn/genot 2

Ik grijp vandaag terug naar augustus 2015. Een post geschreven met een veel diepere achtergrond dan je uit de tekst zou kunnen afleiden.
Een stukje proza die Me meer terug gaf dan Ik had gegeven .... erkenning.

Daarbovenop .. is het ook weer inspirerend om vast te stellen dat er een tijd was waarin Ik nog mooie Haiku's schreef. Puur vanuit Mijn gevoel.


De post waarvan sprake ging als volgt :

De aanhoudende strijd tegen de pijn zuigt alle energie uit je lijf ... maar veroorzaakt langs de andere kant zovele chemische zaligmakende processen in je lichaam ... dat de ganse lijdensweg van het pijnigen, verantwoord maakt.

Adrenaline die doorheen je lijf raast ... endorfines die je lichaam vervullen van joy. Op zoek naar die roes in je hoofd. Pijn wordt vertaald naar puur genot ....

Het is net op dat punt waar alle mensen van masochistische aard willen vertoeven ... "lala-land" .. ook wel subspace genoemd. :)
Het is net naar dat punt waar een Dominant je wil brengen. (hoezo sadistisch ??)

Dàt is Zijn genot ... dàt is Zijn beloning.
Een meisje naar lala-land brengen, een meisje dat na de goede nazorg, weer ontzettend dankbaar ontwaakt.


Dryade

donderdag 3 november 2016

haar leven

Herhaaldelijk iemand de adem ontnemen ...

Net lang genoeg zodat Je haar hoort happen naar lucht zodra Je Je greep lost.

Het duurt helemaal niet lang voor Je de rust over haar heen voelt vallen als een warm zacht deken. Roerloos .. wachtend op de volgende.

Ik hou er enorm van om wat extra kracht uit te oefenen ... keer na keer.







De dag erna betrap Ik Me er dan op op zoek te gaan naar blauwe plekken in haar nek. Alsof Ik hoop Mijn  vingerafdrukken terug te vinden. Het bewijs dat Ik voor heel even haar leven controleerde ... in Mijn handen had.

De controle over leven en dood ... in puur vertrouwen.
I love it ....


Dryade