vrijdag 23 september 2016

Roes

Deze avond ... wilde Ik een bericht schrijven over de schoonheid van een subspace. Naar goede gewoonte zoek Ik er dan een passend plaatje bij. Een foto dat de boodschap achter het schrijven ondersteunt. Ja hoor .. ondersteunt met een T. :)

In die zoektocht kwam Ik zeer verrassend Mijn eigen gedicht tegen. Wat een aangenaam gevoel dat het Me bezorgde ... maar goed ... Ik wijk af.

Al meermaals heb Ik de vraag gekregen van zeer nieuwsgierige mensen .. of Mijn slavin lekker neuken kan .. of ze goed is in het verwennen van haar Heer en Meester ... en steeds blijk Ik het enige juiste antwoord maar te herhalen.

Seks is ontzettend leuk en aangenaam. En wanneer ze zich dan bereidwillig aanbiedt voor een heerlijke harde neukbeurt twijfel Ik geen seconde om haar dit te geven .. (of ben Ik het die neemt). Met graagte zal Ik haar versnelde ademhaling aanhoren, haar geluidjes in Me opnemen én Mijn Meesterlijk zaad in haar pompen. Of bij wijze van verandering eens gewoonweg over haar heen spuiten .... uitwrijven over haar mooie lijf. Het zien van die dankbaarheid in haar ogen is dan ongelooflijk mooi .. iets wat je deugd doet.

Maar hoe lekker dit alles kan zijn ... er gaat niets, Ik herhaal NIETS ...  boven het aanschouwen van je slavin die in subspace gaat. ze reageert even niet meer op pijnprikkels .. blijft gewoon liggen  in haar eigen coconnetje. Weg van de wereld.
Op dat moment besef je heel goed wat voor een vertrouwen ze in Je heeft .. hoeveel overgave ze Je gegeven heeft om daar te geraken.  Het betekent zoveel meer .. dan dat wat Ik in voorgaande alinea beschreef.

Vraag Me nooit om te kiezen tussen een sessie die uitmondt in een subspace ...  en de meest geile sekservaring die er bestaat. Ik kies resoluut voor de sessie omdat datgene wat Je ervoor terug krijgt als Meester ... onevenaarbaar is.

Het simpelweg ondersteunen en begeleiden van haar zwakke en afwezige lichaam richting zetel ... om haar daar te laten bekomen onder de warmte van een wollen dekentje ... koesterend onder de strelende zorgen van je handen ... dàt is pas hemels. Dàt ... mag je Me altijd geven.
En tussendoor zal Ik je wel eens lekker hard neuken ...


Dryade