dinsdag 30 september 2014

plaats van ...

Laatst had Ik nog een boeiend gesprek over het verschil tussen sub-zijn ... slavin-zijn .. en de gradaties die zich daarin bevinden. Op zich geen moeilijk gesprek .. want Mijn beeld is héél duidelijk daarin. 
Maar ... Je merkt dat Mijn perceptie ... niet altijd dezelfde is als die van een ander Meester. Ieder zijn eigenheid zullen We maar zeggen .. Ieder zijn eigen invulling .. Ieder zijn eigen idee en visie. 


Volgens Mij persoonlijk is het allemaal niet zo moeilijk. Veel heeft te maken met de inspraak, zelfstandigheid en de invulling. 

Voor de Eén zijn er geen grenzen voor een slavin .. moet ze gebuikt worden .... gemanipuleerd ... vernederd. Ok .. Ik kan Me er perfect bij inleven ... indien We spreken over totaal slavinnen en dergelijke. Of level 2's. 
Er zijn slavinnen die zelfs hun eigenheid opgeven ... en willen leven onder een TPE. Kan perfect. Ik ken er persoonlijk wel ééntje ... die zich binnen de leefwereld van de Gor begeeft. Fascinerend. Maar dat gaat iets te ver voor Me.

Voor Mij ligt het geheel toch net iets anders.
Het respecteren van grenzen mag je nooit uit het oog verliezen. Je kan iemand psychisch zo hard kraken ... en dat kan naar Mijn mening niet de bedoeling zijn. En ook al spreek je over een slavin .. pur sang .. respect is en blijft een drijfveer ... een basispeiler. Toegegeven .. soms kiezen ze er zelf voor om zonder respect te worden behandeld. Het is een keuze ... niet de Mijne.

Het is héél duidelijk ... een slavin kent haar plaats. 24/7 ... niet enkel en alleen wanneer zij er zin in heeft .. niet enkel in de slaapkamer ... altijd en overal.
ze zit op de grond aan de voeten van haar Meester. ze leeft de vooraf doorsproken en de haar daarna opgelegde regels na ... . Tot in detail. Waardigheid troef.

ze leert wat discipline is ... en leeft ernaar. Zijn wil is wet ... voor egoisme is geen plaats.
Kruipen zal je ... omdat je ervan houdt Hem te behagen .. omdat je het trots in Zijn ogen wil zien.
Een slavin dient .. gehoorzaamt ... en leeft de regels na. Het ligt in je natuur ... je gelooft erin .. je leeft ernaar of je begint er beter niet aan. 


Dryade




woensdag 24 september 2014

Paniek

"Geen paniek" .. hoor Ik Mezelf zeggen. "Geen paniek Jongen".

En ook al ziet het er uiterlijk nog relatief goed uit ... diep vanbinnen schuilt één grote paniekaanval.











Ik ken altijd alle antwoorden ... écht altijd ... maar nu lijk Ik er geen enkele meer te kunnen bedenken. 1000-den vragen ... en géén antwoorden. Of nog beter .. A/anderen geven de antwoorden in Mijn plaats .. en steeds zijn het de antwoorden die Ik niét wil.

En hoe Ik ook tracht aan te geven dat dit niet is wat Ik wil .... Ik heb er géén vat meer op. Alles gebeurt buiten Mijn wil om .... Ik moet Me er maar bij neerleggen. En gezien Ik een vechter ben ... wordt de paniek enkel maar meer en meer aangewakkerd - omdat Ik de controle verlies.

Ik schreef héél lang niet meer - omdat dit niet de dingen zijn die een ander wil lezen ... maar er komt verder niets zinnigs meer uit. Voorlopig zullen J/jullie het hiermee moeten doen. Ik héb ook geen keuze. Het is het nemen zoals het komt .. en slikken wat komt.


Dryade

zondag 14 september 2014

RIP Liefdeis

Allerbeste Liefdeis .. Ik weet niet goed hoe Ik je anders aanspreken moet. We waren vrienden .. eerder kennissen. Maar ondanks de ietwat afstand .. bewonderde Ik jou zo erg voor de manier waarop je je kanker droeg. De manier waarop jij dat beest zou gaan verslaan. Ik heb het je nooit gezegd .. maar het was fenomenaal om de kracht in je wezen te zien.






Gisteren was Ik erbij .. de dag dat W/we met z'n allen afscheid van je namen. Hoewel Ik niet eens wil spreken over een afscheid. Met wat Ik gisteren gezien heb .. meemaakt .. ben Ik ervan overtuigd dat je er nog bent.
Het was het meest bizarre en speciale afscheid dat Ik ooit heb meegemaakt. Je had duidelijk alle touwtjes nog in handen Liefdeis. Je dirigeerde het gebeuren van de allereerste tot de allerlaatste seconde. De tranen en emotionele momenten - maar ook de humorvolle en meest bizarre momenten.
Je bent goed Liefdeis ... echt goed. :) Ik bewonder je .. nog steeds.

Zelfs op persoonlijk vlak bracht je Me gisteren positiviteit. Ik kwam vele toffe M/mensen tegen ... vriendschappen werden gesmeed .. de "wereld" is niet zo rot dan Ik hem Me inbeeldde. Respect bestaat nog.
Je bracht Me oog in oog met iemand waarvan Ik dacht dat ze Me diep haatte. Blijkbaar een (heel logische) vergissing ... het was een verplichtte en opgelegde haat. zij voelde het anders dan ze moest schrijven. Jij streek de plooien weer glad. Misschien moet Ik Me meer open stellen zeg je?!? I will Liefdeis .. I will.

Als je Me ooit tegenkomt .. waar dan ook .. spreek Me aan. Ik wil je weer kennen ... en beter deze keer. Ik herhaal ... Ik bewonder je nog steeds.

Tot dan,
Dryade


donderdag 11 september 2014

achtervolgen

I know .. deze foto plaatste Ik reeds eerder. Maar hij blijft Me achtervolgen.

Hij gaat zoveel dieper dan welke andere ook ... raakt ergens een zeer gevoelige snaar diep in Mijn hoofd.

Als Ik echt zou durven .. dan kwam deze foto in een groot formaat in Mijn slaapkamer te hangen. Maar dat .. gaat net over de grens van het aanvaardbare. Dit kan Ik niet (nog niet) uitleggen aan de pubers die in en uit Mijn kamer lopen.

Maar wat nu nog niet kan .. kan misschien binnen enige tijd wel en dat betekent dat Ik hem heel goed moet bewaren.

Prachtig toch ... wanneer Je zo diep geraakt kan worden door een foto?!? Ik voel Mijn klein teentje spreekwoordelijk tintelen ... terwijl Ik nog maar denk aan het warme en liefdevolle tafereel dat zich daar afspeelt. I want .. a lot of that.


Dryade

Dagboek ...

Sophie Morgan

Dagboek van een submissive


Terwijl ik me weer van mijn omgeving bewust word, hijs ik mezelf omhoog vanuit mijn ruggelingse positie en zie hem over me heen staan. Als hij in mijn richting
beweegt, eindelijk, beweeg ik mijn hoofd naar hem toe om hem in mijn mond te nemen. Maar de steek in mijn schedel bezorgt me tranen in mijn ogen als hij me daarvan
hardhandig weerhoudt.
‘Niet totdat ik gezegd heb dat je hem mag hebben.’
Ik open mijn mond weer, deze keer om me te verontschuldigen, maar terwijl ik dat doe, grijpt hij de achterkant van mijn hoofd en duwt zichzelf voorbij mijn lippen,
waardoor ik even moet vechten om hem te accepteren zonder te kokhalzen. Mijn mond begint hem te bewerken en ik lik en zuig hem vol enthousiasme, luisterend naar
zijn veranderende ademhaling. Op dit moment ligt de focus van mijn complete wereld bij hem, zijn bevrediging. Niets anders doet er nog toe en de eenvoud daarvan
voelt opwekkend. Als hij komt, glimlach ik naar mezelf. Het is een onwerkelijk moment van meditatieve vrede.
Een onderdanige zijn is slechts één facet van mijn persoonlijkheid. Maar het is een belangrijk onderdeel van wat me de persoon maakt die ik ben, net zoveel als het
belang dat ik hecht aan mijn vrienden en familie, de manier waarop ik van mijn werk houd, mijn onafhankelijkheid en eigenwijsheid, zelfs mijn liefde voor pindakaas.
Opeens voelt mijn rottige week en al het andere dat twintig minuten geleden nog zo dringend en belangrijk had geleken als van een andere planeet. Nu, op dit
moment, met mijn zere kont en de smaak van hem in mijn keel, is hij het middelpunt van mijn universum. En ik kan me verdomme niets beters wensen.



Ik deel graag een stukje tekst uit een boek dat Ik eind 2012 van iemand kreeg. Geen idee meer wie het Me bezorgde ... maar bij het 'openslaan' (voor zover dat kan met een e-book) was het deze passage die voor Me lag .. én Ik vond het veelbelovend. Op enkele details na ... die Ik graag even over het hoofd zie ... kon dit stukje Me wel bekoren.

De volgende avonden weet Ik dus weer wat te doen. Even Mijn zinnen zetten op zinnenprikkelende erotica .. Me focussen op dingen die Ik liever zou doen en ervaren dan erover te lezen ... maar wat doet een Meester anders op een eenzame avond ?!?

Of het boek zal uitgelezen worden zal afhangen van de visie van de schrijfster .. of deze aanleunt bij de Mijne. Bij gebrek aan visie zal de verveling zeer snel toeslaan ... en zal het weer verdwijnen met één druk op de toets .. de "delete-toets" wel te verstaan.

BDSM is een prachtig iets wanneer het op de juiste manier geleefd en beleefd wordt .. maar wanneer het wordt over-ge-romantiseerd .. gaat het al snel weer vervelen. Dan kan Ik beter Mijn blog weer gaan lezen .. van begin tot einde ... in één trek.


Dryade



maandag 8 september 2014

He is Master

He is Master, and i am slave.
He is Owner, and i am owned.
He commands, and i obey.
He is to be pleased, and i am to please.
Why is this?
Because He is Master and i am slave

Book 13, Explorers of Gor, pages 178-179



Dit mooi stukje proza doorkruiste Mijn pad ... and I like this ... sooo much. 
Het past perfect bij Mijn visie .. zo is het ... hoe Ik het wil.

Ik hoef mijn overtuiging niet weg te steken ... Ik ga er vanuit dat I/iedereern nu ondertussen wel doorheeft hoe Ik denk, wat Ik denk .. wat er in Me leeft.

Deze ingesteldheid zou élke slavin met zich mee moeten dragen ... ze moet er rotsvast in geloven en ernaar leven. En pas dan ... verdien je Mijn respect. 


Dryade

zaterdag 6 september 2014

lonely times

Vanuit Mijn beleving als Dominant is seksualiteit niet het belangrijkste in het samen-zijn.
In een 'spel' kan het erbij betrokken worden .. maar er zijn zovele diepgaandere aspecten dan de seksualiteit op zich.

Dat maakt ook ergens het verschil tussen een D/s-relatie en een kinky-relatie. De manier waarop je met die seksualiteit omgaat tijdens het samen-zijn.

Dient seks als middel om te domineren? Of wordt het 'domineren' als middel gebruikt om te seksen.

Dominant ben Je constant ... het zit in Je genen. Je schakelt het niet aan en uit ...
Als Je het enkel maar bent wanneer Je Je in de slaapkamer bevindt (spreekwoordelijk) - to spice things up - dan ben Je kinky. Dat is in elk geval Mijn visie op het gebeuren.

Maar Ik moet er wel een kanttekening bij maken ...
In eenzamere tijden (lees: slavinloze tijden) .. heeft zelfs een Dominant behoefte aan ontlading ... wil Hij Zijn zaad doorheen Zijn jongeheer voelen bewegen richting eikel - om uiteindelijk verlost te worden van een gevoel van geilheid.

En dan is er maar één middel dat helpt .... masturbatie.
En Ik weet hoe het werkt .. daar schaam Ik Me niet voor. Sometimes it is necessary - to come.

Alleen blijf Je nog steeds achter met een vreselijk stuitergevoel ... Je hebt niet 'gespeeld'.


Enjoy .., doe het met mate. ;-)


Dryade

woensdag 3 september 2014

geschiedenis herhaalt

Het is eigenlijk heel schrijnend en best ook wel heel ironisch ... maar Ik stel keer op keer weer vast dat de geschiedenis zich herhaalt. Hoe doorbreek je deze cyclus .. dat vraag Ik Me af ?!?

Het is nu bijna een goede twee jaar geleden dat Ik Me in exact dezelfde situatie bevond. Ik lag overhoop met Mezelf en Mijn gebroken gevoelens ... wist niet goed welke weg uit te gaan. Verloren ... in Mezelf.

Het enige verschil tussen nu en toen was de 'aanwezigheid' van een prachtige slavin .. een slavin die niet ongemerkt aan Me voorbij was gegaan .. een slavin die haar interesse toonde en Me er weer in versneld tempo bovenop haalde .. Me aandacht schonk en Mijn behoeftes levendig hield. En reëel.

Al bij al zat Ik toen even diep als nu .. en kijk wat Me de voorbije twee jaar allemaal is overkomen. Welke mooie dingen Ik allemaal heb mogen voelen en leren.Mocht Ik het hele liefdesverhaal vertellen en de spirituele diepgang ... N/niemand zou kunnen geloven. Een sprookje .. maar dan in't echt. Onverwacht en plots ...

Ik kan dus maar één ding leren uit het verleden ... het kan van vandaag op morgen weer kantelen richting utopie .. en hopen ... dat dit de laatste herhaling was van het verleden. Ooit moet dit leven zich weer gaan wortelen ... in happiness and joy.

Met een knipoog herhaal Ik de post uit het verleden ... wat was Ik wijs !! En dat bén Ik nog steeds.
Watch Me.


Dryade


Wanneer J/je door omstandigheden J/je gevoelens en behoeftes voor een tijdje moet parkeren ... raak J/je geen meter meer vooruit. Oneindig lang wordt de weg .. naar optimaal geluk. 
Van kiezen is geen sprake ... J/je moet lijdzaam ondergaan en J/je lot moedig aanvaarden.
Maar J/je moet ook blijven geloven dat een V/verlosser J/je ooit bevrijdt.

Mijn tijd is nog niet gekomen. Eerst weer rust in dat hoofd. Maar eens de weg is bewijzerd ... zal Ik de tocht weer aanvatten .. tot Ik ben waar IK wil zijn.

dinsdag 2 september 2014

ronddwalen

Reeds zovele avonden op een rij wil Ik schrijven over de schoonheid van het leven .. over dromen .. over gevoel en Liefde. Een mooie glimlach ... enkele mooie en diepgaande woorden die je leest of hoort.

Het zijn de kleine dingen die een Mens gelukkig maken, toch? Ik zoek ze ...
Ik noteer elke glimlach op Mijn lippen .. Ik onthou elk moment dat Ik "gelukkig" ben .. elke keer wanneer Ik gevuld bent met warmte ... zodat Ik het s'avonds met A/anderen zou kunnen delen. Laten zien dat Ik weer leef .. dat Ik het kan.

Maar zovele dagen later Merk Ik nog steeds ... een leeg blog ... er viel blijkbaar helemaal niets te vertellen. Een ronddwalende ziel .. in leegte .. rondtastend en op zoek naar Zijn soulmate. Niets te vermelden waard. En dan zwijg je vaak beter ... beter dan je blog te vullen met niets zeggende proza. Het leven van de saaiheid .. eenzaamheid .. waarom zou je dat delen ?!?
Vandaag verplichtte Ik Mezelf te schrijven ... het is Mijn natuur. Maar verwacht geen happy face ...

Ik leef in herinnering ... het nieuw geopend boek .. is nog even leeg dan het moment Ik het open sloeg. Wanneer Ik nood heb aan warmte en kippevelmakende Liefdevolle gevoelens .. sla Ik het vorige boek weer open ... en verplaats Ik Me mentaal naar een plek waar Ik niet mag zijn. I promised to let go .. but I can't.
Not yet.


Dryade