woensdag 17 juli 2013

buitenshuis ...

Je ziet het elke zomer weer terugkomen. De schoonheid van de natuur en het effect dat het heeft op de medemens. Elk jaar weer opnieuw geeft het me een kriebel om buiten te gaan spelen.
De geur .. aangename temperaturen .. geluiden .. de rust .... het heeft allemaal een bijdrage in hoe je het op dat ogenblik beleeft.

Vanmorgen kwam ik "toevallig" een foto tegen die me inspireerde .. die men verlangen exponentieel deden toenemen. Ik plaatste hem mooi in mijn to-do lijstje.



Het heeft zowaar vele impulsen die inspelen op mijn gevoel. De naaktheid  - bewegingsbeperking - overgave - gebruik van touwtjes - het wurgend karakter - de macht om mijn gang te gaan.

Geef me nu mijn kaarsen, mijn scherpe mes en mijn setje zwepen .. en de dag is voorbij voor je het weet. Het sadistische kantje mag dan weer voor even vrij .. vrij om menig sierlijke tekens achter te laten op het naakte lichaam van mijn slavin. Vrij ... om weer voldoening te geven aan die drukkende drang in mijn eigen hoofd.


zondag 14 juli 2013

volg je hart ...



Ik ben de bezitter van een hart dat overstroomt van Liefde. Een gevoel dat zo belangrijk is in het leven. Het zou een basis moeten zijn voor élke relatie. Ook in de relatievorm dat Ik nodig heb.
Gaandeweg in het leven, leerde Ik om Mijn hart te volgen. Ik weet dat het hart klopt ..

D.


vrijdag 12 juli 2013

Libido ...

Het bekijken van de trailer bezorgde me reeds kippevel over mijn ganse lijf. Wat had ik dit graag real kunnen bewonderen. Bye me a ticket for my birthday and make me happy girly. Maar ik vrees het ergste. Zoals zo vaak zie ik zulke prachtige zaken veel te laat. En zal ik moeten genieten van de 2 minuten durende trailer.






"Libido"
Dave St-Pierre & André Gingras

"If I get shivers, I know it's good" Dave St-Pierre 

Libido, het nieuwste werk van Canada's enfant terrible Dave St-Pierre, gaat over onze meest banale dierlijke instinct: ons voort te planten met het beste mannetje of vrouwtje. Libido toont onze meest jaloerse en onze meest ontroerende momenten, met de rauwe esthetiek die we van Dave St-Pierre gewend zijn. Hij beschrijft zijn performances als happenings. "If I get shivers, I know it's good." 

Deze voorstelling bevat expliciete scènes en is niet geschikt voor toeschouwers onder de 18 jaar. 

donderdag 4 juli 2013

your arms ...



Er is niets mooier dan een knuffel, zoen, aanraking of streling tussendoor. Gewoon bij het elkaar kruisen .. enige tijd voor elkaar vrijmaken om te versmelten tot één.