dinsdag 19 maart 2013

spanking en tools



Ik vraag me echt af wie er zich bezig houdt met het in kaart brengen van deze dingen.
Brengt deze informatie werkelijk een meerwaarde? Grappig is het alleszins wel. Ik zie er zeker wel de humor van in. :) Vandaar dat ik het mee verspreid.

Over spanking en slaan valt wel degelijk zeer veel te vertellen .. en elk persoon zal wel een favoriete houding en/of werktuig hebben. Ik heb in elk geval mijn duidelijke persoonlijke favorietjes .. en die komen dan het vaakst aan bod. *Grinnnn*
Sommige slaginstrumenten heb ik nog nooit uitgeprobeerd. Wel reeds aangekocht .. klaar om te proberen, maar ze zijn nog niet aan bod gekomen. Voor alles zijn tijd zullen we maar concluderen? :)

Zelf dingetjes in elkaar knutselen maakt het ook wel leuk .. aan creativiteit geen gebrek. En toegegeven .. ze slaan nog lekker weg ook.

dinsdag 12 maart 2013

stilte



De stilte heeft meerdere gezichten ... ze kan op verschillende manieren ervaren worden. Anders beleefd worden.
Herken je de onrust in je lijf, de oorverdovende stilte bij het missen ... van iemand die je heel dierbaar is? Het kutgevoel van gescheiden te zijn .. zonder dat je daar iets kan aan veranderen? Ken je het?
Herken je ook de diepe rust, het zweverige gevoel .. wanneer je je in je subspace coconnetje begeeft ? je legt je hoofd neer onder je dekentje .. en het lijkt alsof de tijd en het leven stil staat. En toch word je minuten later pas weer wakker? Ken je het?

Zo'n tegenstrijdig gevoel in beleving .. en dat in één en hetzelfde WOORD.
De keuze lijkt Me heel eenvoudig. Maar in het leven kan je niet altijd kiezen. Soms kiest het leven voor jou.


D.


donderdag 7 maart 2013

multi-orgasme

Wat is er mooier ... dan het zien en horen van een meisje dat een orgasme vraagt, toelating krijgt, beleeft en er daarna haar dankbaarheid voor laat blijken door Jou als Meester te danken.
Liefst .. meemaals per sessie.

Handen die zich verkrampen .. het kreunende geluid, terwijl haar ademhaling ongecontroleerd diep gaat .. de spasmen in de spieren over haar hele lijfje .. ook in dat kutje .. dat zo heerlijk aanvoelt wanneer het op dat ogenblik Je jongeheer (of Je vingers) nog omsluit.

Die lichaamstaal is toch zooooo hemels ... .



 
 
 
 
(Source: sexandsubmission.com)
 
 



Ik begrijp vaak niet goed waarom zovele Mannen hun eigen ejaculatie zoveel belangrijker vinden dan het mooie orgasme van hun meisje. Ze gaan recht op Hun doel af met één ding voor ogen .. zelf klaarkomen .. om daarna weer lekker in slaap te vallen. Waar is de liefde? Waar is de passie? Waar is de versmelting? Wat haal Je er als man verder uit? Hoe wil Je nu dat Je meisje blijft vragen om (seksuele) aandacht .. als Je enkel aan jezelf denkt?

Neen mannen ... plaats je meisje eens een keertje centraal .. en leer genieten van datgene wat Je ziet, hoort en voelt.

Is een orgasme voor een Man dan niet belangrijk? Ja hoor .. best wel .. maar Je hoeft niet te ejaculeren om te kunnen genieten van een orgasme. Het zijn twee afzonderlijke zaken. Wanneer Je ejaculeert heb Je al Je pijlen verschoten. Een ejaculatie betekent dat Je een recuperatieperiode nodig hebt van een 20-tal minuten voor Je weer kan .. en de meeste mannen .. stoppen gewoon .. en laten het meisje onbevredigd achter. Foei.

Leer omgaan met Je orgasmes ... geniet ten volle van Jouw eigen orgasmes én vooral van die van Je slavinnemeisje.
Met wat oefenen kan Je als man zelfs multi-orgastisch worden .. en Je ejaculatie tijdstip uitstellen terwijl Je toch heerlijke orgasmes beleeft. Het voelt anders .. maar is daarom niet minderwaardig.

Oefenen maar zou Ik durven besluiten.
Ik gaf mezelf ooit het mooiste kado in boekvorm .. tijd om het weer vast te nemen en aan de slag te gaan. Want Ik wil vooral veel GEVEN .. en ondertussen ook evenzeer zelf genieten van alles om Me heen .. terwijl Ikzelf orgasmes ervaar. Hetzij lichamelijk .. hetzij mentaal ...om al ejaculerende te eindigen in een apotheose na uuuuren van genot.






vrijdag 1 maart 2013

what doesn't ..



Al zo vaak zat ik op de bodem van de oceaan .. het leven lachte me niet altijd even vrolijk toe.
Vele mensen komen dan met de mooiste wijsheden aangelopen ... zaken die ze zeggen uit sympathie .. in de hoop je wat troost en warmte te geven.

Deze spreuk, zoals in de foto weergegeven, werd me al heel vaak toegefluisterd. En hey .. ik ben er nog steeds en het gaat me voor de wind. Ze blijkt dus wel degelijk veel waarheid te bevatten.

Dus als ik weer iemand in die diepe zwarte put zie zitten schreeuw ik hen toe ... "What doen't kill you, makes you stronger. Look at me !!!" Na de periode van onstabiliteit en pijn .. komt steeds weer stabiliteit en het geluk.